hyresratt-sverige.se: Hyresrätt i Västerås

Hyresrätt i Västerås

Om Västerås Västerås är Sveriges femte största stad och ligger i Västmanland. Staden är belägen vid Mälarens norra strand, ca 10 mil från Stockholm. Här sker byggandet av allt fler bostäder precis intill Mälaren. I staden finns ett flertal sportanläggningar och platser för evenemang. Västerås bjuder på en stor variation av olika sorters museum som passar alla åldrar, häribland, Västerås konstmuseum och flygmuseum. Staden kallas ibland för cykelstaden. Här finns nämligen landets bäst utbyggda cykeltrafiknät, totalt 380 km långt. Redan under 900-talet var Västerås en handelsplats. Det har präglat staden idag i form av det fantastiska shoppingutbudet som finns. Det var här som Hennes & Mauritz första butik öppnades.

 

Västerås Näringsliv Västerås anses som en stad som ständigt utvecklas till en plats där kunskap finns och många konferenser hålls. Med goda samarbeten med Mälardalens högskola, utvecklas staden allt mer.

 

Väst att se i Västerås: - Flygmuséet - Konstmuséet

 

Länkar om Västerås:

Västerås officiella webbplats
Facebook-sida för Hyrsbostäder i Västerås

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresrätt. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Mere i denne kategori: « Uppsala Örebro »

Icon CO2 neutral website English transparent.png